NoThinG


Hmmmm ..... Lamakan tuan blogger ni hilang kan kan ... ada yang rindu tak ??? Hmmm, nak cerita tentang apa eh ???   Mesti hampa tertanya-tanyakan, manalah si tuan blogger ni... Sorry la. Sekarang aku dah start study... What ??? Study ???   Alhamdulillah aku dah sambung study sekarang.. Macam tak percaya ja bila dapat sampai ketahap ni...aku bukan seorang yang pandai.. Tapi ni mugkin rezeki orang cakapkan...  Disamping tu, iah dapat juga tunaikan hajat ARWAH tokwan... Yang nak cucu sulong dia ni sambung belajar... Sekarang aku dah masuk sem 2... Alhamdulillah sem 1 agak memuaskan Pointer... Mampu membanggakan family.. Hope sem ni mampu lagi la... 
First time berjauhan ni dengan family.. Tak pernah-pernah juah... Sekarang hambik engkau dok dalam ni sensorang tadak mak and ayah nak manja-manja... First dok dalam ni demam jugak la... Besa la tak pernah jauh. Tambah time daftar genap 1 bulan  ARWAH takde... sepanjang dekat sini macam-macam yang jadi... Dari sem 1 sampai la sem 2 ni aku dah kehilangan 4 orang yang terekat dengan aku. Paling terkilan semua aku tak sempat nak jumpa. And dekat sini juga la aku kenal erti persahabatan. Kehidupan dekat sini sangat berbeze. bukan macam zaman sekolah dulu yang boleh main-main ja... deka sini jangan harap la.. Waktu tidur pon dah tak teratur setiap kali balik PERLIS irang akan tegur mata dulu makin kritikal jadinya... Yela, dekat sini banyak menda nak pikr. Drawing lagi, photo lagi, editor lagi and macam-macam la. Awal-awal sem memang nampak teratur... hujung-hujung sem serabut tak tahu nak cakap la... 
Rasanya sampai sini ja kot aku bercerita.. dah tak tahu nak cakap apa dah ni... Ada masa aku muncul lagi yea...
Sekali kita jatuh, tak bererti selamanya kita dekat bawah.
bangkitlah dengan kekuatan diri sendiri, jangan terlalu berharap pada orang..

0 comments:

Post a Comment