WHY KENA ADA RASA RINDU ???


Hai Hai Hai ... Why kena ada rasa rindu... Hmm.. Peritnya menanggung rasa rindu ni... Rindu pada yang telah hilang dari hidup kita... Perasaan yang paling susah untuk di ungkapkan dengan kata-kata... Tak suka bila perasaan ni hadir dalam diri... Rasa sakit tu memang susah untuk di ungkapkan... Hmmm... Why why why perasaan ni kena ada... Tambah-tambah dekat insan yang telah tiada... Rindu tak dapat di bendung teramat sangat pada Arwah tokwan and Arwah Meon... Tokwan, kalau tokwan ada ni mesti seminggu tu ada ja mesej dari tokwan tak pun tokwan akan call ipahkan... Call cakap meqepek-qepekkan... Mesti hari-hari happykan... Tapi ALLAH lebih sayangkan tokwan.. Tokwan ipah jakan cucu yang paling manja paling ngada=ngada dengan tokwan... Ipah janji Ipah akan buat yang terbaik and capaikan impian tokwan yang dulu... hope tokwan sentiasa doakan Ipah dekat sana ye... #alfatihah..

Selain tokwan, aku rindu arwah sahabat aku... Meon, Ifa rindu dekat Meon... Tiada yang mampu gantikan tempat Meon... Sebab Meon ja pahm perangai mental Ifah ni macam mana, sebab Meon ja yang selalu layan pala dengan Ifah... Meon layan ja Ifah walaupun Ifa selalu bebel marah-marah Meon... Sebab tu membuatka Ifah selesa dengan Meon walaupun kadang-kadang Meon Annoying ... Dalam annoying tu ada sayangkan.. Betol tak Meon??? heheh ... Betol kan kan kan ... Tapi Meon x tunjukkan ??? Why dugaan kita berat Meon??? Why Meon baru jujur dengan Ifah time ada hati yang perlu Ifah jaga ?? why ??? tapi Ifah redha... Meon mesti tenang dahkan sekarang semua benda yang Meon nak sampaikan dekat Ifah Meon dah sampaikan sebelum kejadian tu jadi... Tapi Ifah ??? Ifah tak boleh lupa Meon... Ifah sentiasa ingat Meon... Janji-janji kita Meon yang Ifah tak sempat tunaikan.. hmmm ... Meon, ingat tak macam mana kita kenal ? first time kita jumpa ??? Tapi moment Ifah tak boleh lupa Meon sanggup datang malam-malam lepas balik kerja teman Ifah dekat hospital ..
Time tu Ifah tengah tunggu arwah tok... Meon mai teman Ifa sampai lah mak and ayah sampai... Meon tak kekok langsung time tuu... Kalau orang lain mesti cuak.. Tapi Meon relax jamacam selalu jumpa.. Hahhhh ! katak hijau kenangan kitakan Meon... Kita kenal semua bermula dengan katak hijaukann... tak sangka dengan perkenalan tu kita nak jadi rapat macam ni... hmmm ... Tak pa la Meon ,,, Ifa cuba untuk redha dengan semua ni... Harap Meon tenang dekat sana yea... Ifah Sayang Meon tau... #alfatihah...

0 comments:

Post a Comment